"“Dit boek is een must read voor iedere ondernemer die een bedrijf met de juiste mindset en een heldere online strategie wil laten groeien."

Emile Langerak, Eigenaar Ondernemerschap Academy

  • Bekend van:

Kennisbank: Mindset & Beslissingen

Welkom bij de kennisbank over marketingtermen. Marketing is een breed vakgebied en kan soms overweldigend zijn door alle termen en concepten die erbij komen kijken. Deze kennisbank biedt een uitgebreide verzameling van marketingtermen en hun definities, van de basisprincipes tot de meer geavanceerde concepten. Of je nu een beginnende marketeer bent of al jarenlange ervaring hebt, deze kennisbank is bedoeld om je te helpen bij het begrijpen en toepassen van de vele termen die in het marketingvakgebied worden gebruikt. Door deze kennisbank te raadplegen, kun je je marketingkennis vergroten en jezelf beter positioneren om succes te boeken in dit dynamische en uitdagende vakgebied.

Marketing innovatie

Marketing innovatie omvat het gebruik van nieuwe ideeën en technologieën zoals digitale marketing en virtual reality om de prestaties van een bedrijf te verbeteren, wat essentieel is voor groei en concurrentievoordeel.

Lees meer

Digitaal groeien driehoek

De digitaal groeien driehoek toont aan dat duurzame groei vereist dat mindset, methode en gewoontes niet los van elkaar kunnen worden gezien en dat ze holistisch moeten worden benaderd.

Lees meer

5 niveaus digitale volwassenheid

De digitale volwassenheidsfase van een organisatie kan worden getest met behulp van een vragenlijst, waardoor de organisatie kan streven naar next level, online ondernemen.

Lees meer

De schaker vs de pokerspeler

De pokerstrategie past beter bij moderne ondernemingen dan de schaakstrategie, omdat het gericht is op het maken van optimale beslissingen in het 'nu' voor de lange termijn.

Lees meer

Het achillesdillema

Het MKB moet beslissen of het wil investeren in marketing innovatie om onverwachte tegenvallers te voorkomen, vergelijkbaar met de dood van Achilles door een gebrek aan bescherming.

Lees meer

Klein succes is groot succes

Eén klein succes kan de vonk zijn die leidt tot een groot succes door gebruik te maken van online marketing en de wet van de grote getallen.

Lees meer

Zenden vs helpen

Helpen in plaats van zenden zorgt voor loyale klanten, betrokken medewerkers en meer welzijn.

Lees meer

Groeimindset

Een groei mindset is cruciaal voor duurzame groei van zowel individu als organisatie, omdat het vertrouwen geeft dat vaardigheden, intelligentie en vooruitgang ontwikkeld kunnen worden.

Lees meer

Gelimiteerde mindset

Een gelimiteerde mindset kan persoonlijke groei belemmeren, terwijl een groeimindset juist kan leiden tot meer motivatie en creativiteit.

Lees meer

Stoïcisme

Stoïcisme is een filosofie gericht op het bereiken van innerlijke rust en deugdzaamheid door het beheersen van emoties en zich aan te passen aan de natuurlijke orde van het universum.

Lees meer

80/20-regel

Gebruik de 80/20-regel in online marketing voor focus en vergroting van impact door je te richten op de 20 procent van de acties, klanten, zoekwoorden, pagina's, etc. die zorgen voor 80 procent van de resultaten.

Lees meer