"“Dit boek is een must read voor iedere ondernemer die een bedrijf met de juiste mindset en een heldere online strategie wil laten groeien."

Emile Langerak, Eigenaar Ondernemerschap Academy

  • Bekend van:

Kennisbank: De 3 werelden

Welkom bij onze kennisbank over marketing! In de wereld van digitale marketing is het belangrijk om de juiste terminologie te begrijpen. Van SEO tot CPC en van contentmarketing tot affiliate marketing, deze kennisbank biedt een uitleg van de belangrijkste marketingtermen. Of je nu een marketeer bent die kennis wil vergroten of een ondernemer die meer wil weten over hoe je je bedrijf online wil laten groeien, onze kennisbank is de perfecte bron om je kennis te vergroten. Combineer het boek 'Word eens volwassen' met deze kennisbank en je hebt het ideale naslagwerk. De begrippen zijn onderverdeeld in de zelfde 3 werelden als het boek en navigeerbaar via onderstaand menu:

Mindset & Beslissingen

Om digitaal volwassen te worden, zul je op een andere manier moeten gaan denken. Met als resultaat: meer rendement uit de dingen die je doet en het benutten van je volledige potentieel.

Methode & Strategie

Blijven hangen in je hoofd heeft nog nooit gezorgd voor een meetbaar resultaat. De enige manier om je ideeën te vertalen naar werkelijkheid is letterlijk door: te doen.

Gewoontes & Routine

De juiste mindset en een krachtige methode alleen zijn niet voldoende; je moet gewoontes en routines inbouwen om ook echt op een duurzame manier te blijven groeien.