Bonushoofdstuk: Wat ondernemers kunnen leren van pokerspelers [gratis]

Ontdek 10 dingen die ondernemers kunnen leren van professionele pokerspelers. Via onderstaande button download je eenvoudig de PDF.

Download nu

  • Bekend van:

Gratis bonushoofdstuk

Toen ‘Word eens volwassen’ uit was, kwam de een na de andere lovende recensie uit van experts. Ik was blij verrast met de positieve kritieken. Er was echter één punt wat meerdere keren terug kwam. Op de ‘sticker’ van het boek had ik de slogan ‘Wat ondernemers kunnen leren van pokerspelers’ laten plaatsen.

Meerdere recensenten waren het met elkaar eens dat ik daar dieper op in had kunnen gaan. En daar ben ik het volledig mee eens.

Daarom bij deze een bonushoofdstuk met 10 dingen die ondernemers kunnen leren van pokerspelers.

Gratis en voor niets. Geen email adres nodig. Het enige wat ik tof zou vinden is als je dit ebook naar 1 ander persoon stuurt die er mogelijk wat aan heeft.

Veel leesplezier!

In dit e-book leer je ondermeer over:

  • De wet van de grote getallen en succes
  • Het belang van ritme, momentum en flow
  • Hoe je tafel selectie toepast als ondernemer
  • Het belang van positie
  • Hoe je 'leaks' minimaliseert

En nog 5 lessen die alleen mensen kennen die poker pro én ondernemer zijn geweest.

 

Bemachtig een exemplaar: DOWNLOAD NU

“Of je leert het nieuwe digitale spel spelen, of het is game over.”

Het verhaal achter “Word eens
volwassen!”

'Online marketing uitspelen.’ Dat was m’n missie nadat ik in 2010 vanaf een zonnig Thais eiland m’n ontslag mail verstuurde naar m’n toenmalige manager. De tien jaar daarna stonden in het teken van talloze online experimenten, projecten, concepten, succesvolle én minder succesvolle bedrijven. De lessen die ik gedurende die 10 jaar leerde vielen uiteindelijk als puzzelstukjes in elkaar in de vorm van dit boek.

Over de auteur
Christiaan Slierendrecht MSc is online strateeg en eigenaar van digital marketing bureau JijOnline. Hij heeft een bedrijfskundige achtergrond, lanceerde in 2005 zijn eerste zakelijke website en werkte enkele jaren als business analist in de financiële sector om in 2011 te starten als full time online ondernemer. Christiaan is voormalig professioneel pokerspeler en combineert z’n ervaringen als ondernemer, pokerspeler en business analist tot een uniek perspectief op online ondernemerschap.